Лековито биље у Србији - богатство о ком се недовољно говори

Наша земља је богата лековитим биљем и природним лепотама.

Греота је не користити ове потенцијале, зато данас време посвећујемо лековитим травама са тла Србије. Између биља и здравља врло често је знак једнакости, али морате да имате добар рецепт и знање. Овим поводом, гост „Летње баште” је Момчило Антонијевић, новинар и светски путник који је своје знање о лековитим травама недавно пренео на веб платформу „Снага биља”. Знате ли за шта се све може користити невен, кантарион, раставић, здравац, враниловка, вилинска трава или сладић? Све ове биљке имају своју улогу. Од подизања имунитета до повећања плодности, преко лечења најразличитијих тегоба, справљања етарских уља, хомеопатске терапије или домаћих алкохолних пића. 

У наставку емисије представљамо догађаје из света музике који су се одиграли на данашњи дан, па тако помињемо „The Stranglers”, „Florence And The Machine”, „Aerosmith” и „Weezer”.
Чућете такође и „Приче о песмама”, пола сата „домаћица”, сервисне вести и репортерку Јовану Зец која се јавља са ужурбаних београдских улица. 

Водитељ Ружица Врховац

Поподневна Летња башта Поподневна Летња башта

Autor:
Београд 202

До јесени, отварамо врата Летње баште! Теме које највише волите да чујете, али са ведријим, опуштенијим и забавнијим освртима. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво