Читај ми!

Вукан Белојевић и Јелена Поповић

Атина и Дубаи

У данашњој епизоди Бескрајног плавог круга из Атине звуком у студио Радио Београда 2 долази нам редитељка Јелена Поповић. Пре непуних годину дана Београду је премијерно представљен њен филм „Божији човек" посвећен Светом Нектарију Егинском. Филм је освајао награде и публику широм света. У данашњем издању имаћете прилике да чујете о фестивалском путу овог филма и будућим пројектима наше редитељке. Такође наша саговроница, говорила је о животу у Лос Анђелесу и свом одласку у Атину!

У другом делу емисије разговором вас водимо у Уједињене Арапске Емирате. Саговорник је наш пилот Вукан Белојевић који живи у Дубаију. Вукан се у Србији бавио плесом који му је отворио путеве ка иностранству, тамо је почео да се бави послом стјуарта, а касније постаје пилот. За Бескрајни плави круг говорио је о томе како се остаје пилот, предностима живота у Дубаију, нашој заједници у овом граду која када осети потребу за нечим из Србије, то и донесе.

Уредник и водитељ: Милан Стокановић        

Бескрајни плави круг

Autor:
Група аутора

Последња седмична емисија из циклуса СВЕТСКА СЦЕНА И СУСЕДНЕ КУЛТУРЕ посвећена је нашој дијаспори и струјањима између ње и матичне културе у Србији. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво