Еколошки магазин

ŠODROŠ SURVIVOR

 

Радници мале фирме из Футога посекли су дрвеће на Шодрошу, чиме су извршили наређење кинеске компаније, што је одобрила наша влада, а све са идејом да ускоро заблиста Нови Сад на води. Најлепше је када се на било каквој води огледа дрвеће са обале. Да би их остало довољно за ту лепоту, еколошки активисти кампују, решени да зауставе радове.

Постоји теологија места, а седми дан је за одмарање и човека и природе. Или ћемо бити еколози и економи, или нас неће бити. Чућете владику Григорија.

Једном домаћину сури орлови су однели два јагњета, осамнаест кокошака, пса и мачку. Разумљиво је ако он није ганут чињеницом да се ова строго заштићена и ретка врста грабљивице гнезди у кањону Орловаче.

Еколошко удружење Рзав из Ариља, уз помоћ Организације Орка, направило је хранилиште на овој територији, као помоћ и животињама и локалном становништву.
Увек је добар тренутак за акцију која подразумева обнову Планете - овај тренутак је један од бољих, ако не и најбољи. И не морамо ништа посебно да радимо - довољно је да престанемо да наносимо штету.

Аутор и водитељ емисије је Александра Вукићевић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво