Читај ми!

Сајам етно хране и пића

Емисија за љубитеље живота

У хали три Београдског сајма овог викенда царовала је храна. Руком рађена, из природе, из земље, истинска и здрава, једноставна и лепа без непотребног кићења лепљивом и отровном хемијом.

Врхунски купрешки сир од млека у које се слило тридесет аутохтоних биљака и трава које расту на 1200 метара висине; течна малина из Kосјерића толико добра да се незна је ли храна или лек; вино из Велике Хоче али и јелеци и плишане одоре везене срмом из Призрена као доказ да се тамо ипак живи; џем од шљива из Блаца који спаја ванилицу најбољи колач на свету, чији рецепт домаћица неда... печена бундева слатка и сува као некада. Били смо видели и пробали.

Музика: Пеђа Васић 
Aутор и водитељ: Дијана Ивановић 

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се