Читај ми!

Месец информационе безбедности

Регулаторна агенција за електронске комуникације и поштанске услуге, као Национални ЦЕРТ Републике Србије, обележава месец информационе безбедности кампањом „Одбрани се знањем”.

Тим поводом у данашњој емисији разговарамо о актуелним дешавањима у сајбер простору, активностима Националног ЦЕРТ-а и саветима за превенцију и заштиту од најчешћих сајбер напада и претњи. Другим речима, разговарамо о томе како да безбедније користимо интетнет. Са нама уживо биће Јован Милосављевић, руководилац службе за информациону безбедност у Националном ЦЕРТ-у.
У другом делу емисије сличне теме. Наиме, многи корисни материјали SHARE фондације у вези са пандемијом сабрани су сада на једном месту- у бесплатној е- публикацији Интернет у доба пандемије- водич за преживлајвање, са текстовима, линковима, инфографицима и QР кодовима за аудио и видео прилоге. Са Андрејем Петровским, SHARE фондација , разговарамо о најзанимљивијим темама водича, дигиталним правима, инфодемији, као и о томе шта прави гужву на интернету?

Уредник и водитељ: Тамара Вученовић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво