Еколошки магазин

Није еколошки ћутати

Појавио се фантомски портал са којег они без имена и презимена нападају еколошке активисте са именима, презименима и - што је најважније - сазнањима о штети која се наноси животној средини. Многи медији су ово без провере пренели, понети прођом коју имају етикете „издајници" и „страни плаћеници". Чућете Звездана Калмара и Наташу Ђерег (ЦЕКОР), Мирка Поповића (РЕРИ) и адвоката Сретена Ђорђевића.

Градски орган Зрењанина заказао је јавну расправу о изградњи фабрике гума, али није пустио јавност да уђе јер су на снази епидемијске мере. Али, чему онда јавна расправа без јавности? Да ли је опаснија могућност заразе или аргументована питања која је јавност припремила? О зрењанинским „коронама" говори Гојкан Стојиновић.

У организацији Друштва Водна агенција у Рогашкој Слатини биће одржан фестивал Едукација о води - Одржива комуникација са јавношћу, намењен предузећима која се баве управљањем водом и отпадом. Како су едукативни програми изгледали до сада, а шта се искуством пандемије у будућности мења? О Фестивалу говори и на њега позива комунална и јавна предузећа Мајда Адлешић.

Аутор и водитељ емисије је Александра Вукићевић.  

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво