Еколошки магазин

Из данашње емисије издвајамо:

Постоје креме са УВ фактором за кучиће, али нисте грозан власник ако вам никад не падне на памет да их купите. Грозан сте власник ако дотерате свог љубимца, не би ли га неко брже узео када га напустите и оставите на улици. Кучићи трпе цирконе у зубу и парфем после шишања јер им љубав према вама говори да тако треба. А не треба. Чућете Сању Стевановић из ветеринарске ординације „Рот".

Храна будућности је скоро иста као и храна из прошлости, само много скупља. Једну трећину од онога што купимо и спремимо - на крају бацимо, што и није нека штета кад помислиш да се адитиви не броје у десетинама, него у хиљадама. Истовремено, Уједињене нације траже начин да остваре план по коме до 2050. године више неће бити гладних у свету. И ето изазова средине XXI века: да гладни почну да једу, а да сити престану да се хране ђубретом пуним отрова! Е, баш што рече Кристина у „Маратонцима" - она за тон филм, а ја за глобални развој.

Слепи мишеви јесу преносиоци многих вируса, али човек је пореметио равнотежу у природи: одузима станишта дивљим животињама, тера их да приђу људима и ставља једну поред друге врсте које се у природи никада не би среле. О томе говори др Ивана Будински.

Аутор и водитељ емисије је Александра Вукићевић.  

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво