Читај ми!

Новак са пехаром из Тел Авива стигао у Нур Султан

Наш Новак Ђоковић јуче је освојио АТП турнир у Тел Авиву из серије 250, пошто је у финалу савладао Хрватског тенисера Марина Чилића са 2:0, по сетовима 6:3 и 6:4 за 95 минута игре. Ово је Ђоковићу био први званични турнир после освјанаја Вимблдона још у јулу месецу, а укупно 89 титула у каријери.

Данас почиње нови тениски турнир у Нур Султану, из серије 500, што је привукло многобројне врхунске тенисере пред крај сезоне. Ђоковић је већ стигао тамо и занимљиво допутовао је у истом авиону са јучерашњим финалистом и великим пријатељем Марином Чилићем. Новак ће на старту у првом колу као четврти носилац играти против Чилеанца Кристијана Гарина. Ласло Ђере неће пре 16 часова почети свој дуел са Анрејом Рубљовим који је пети носилац. Са друге стране азије у Токију, Миомир Кецмановић играће сутра у првом колу против домаћег представника Јошихита Нишиоке.

Овим тениским поводима, разговараћемо са тениским стручњаком Радмилом Арменулићем.

У току је 13. коло фудбалске Суперлиге Србије. Чукарички од 16 часова дочекује Раднички из Ниша у последњем мечу кола. Јуче су одигране три утакмице, у дербију кола Партизан је савладао Војводину са 4:1 у Хумској улици. Црвена звезда је као гост у Новом Саду била боља од екипе Младости ГАТ са 4:0, док је Раднички 1923 у Суботици победио Спартака са 2:1. Чућете изјаве свих актера са јучерашњих сусрета.

Игра се прво коло регионалне АБА лиге у Кошарци. Српски тимови наступили су овог викенда, а вечерас од 18 часова српски дерби ФМП - Мегабаскет. Актуелни шампион Црвена звезда савладала је МЗТ из Скопља, Паритзан је синоћ био бољи од Цибоне, Борац је на гостовању поражен од Цедевита Олимпије. Снимили смо изјаве актера свих сусрета.

О свему овоме и осталим спортским вестима од 15 и 30 до 16 часова у Спортском Журналу. Данашње издање води и уређује Милош Панић.

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво