Читај ми!

Имате ли воде на +35 степени?

На Дунаву, као и на Сави код Сремске Митровице и Шапца водостаји су испод ниских пловидбених нивоа. На Јадру, Колубари са притокама, Млави, Лугомиру, Јабланици и Старом Бегеју протицаји су на биолшком минимуму. На всоким температурама, повећана је и потрошња воде. Планираних рестрикција за сада нема, али се дешавају искакања из система. У појединим приградским и сеоским насељима широм Србије има проблема са водоснабдевањем. ПИТАЊЕ ЈУТРА; Какво је водоснабдевање у вашем крају?

Званични подаци Европске агенције за животну средину показују да десет градова у Србији има лошији квалитет ваздуха, по концентрацији ПМ 2,5 честица, од најзагађенијег града у Европској унији. То су Ваљево, Нови Пазар, Смедерево, Панчево, Косјерић, Ужице, Краљево, Суботица, Ниш и Београд. У чему грешимо? Да ли су саобраћај и индивидуална лижишта једини кривци за овакву слику разговарамо са Дејаном Лекићем, чланом Националне еколошке асоцијације.

Само за викенд у Србији је регистровано више од 400 пожара на отвореном. Овога јутра са замеником команданта Ватрогасно-спасилачке бригаде Београд Драганом Миковићем, разговарамо о пожарима у становима и напуштеним објектима.

Са вама од 6.30 Николина Миљковић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво