Читај ми!

Рокументарац

Иако су албуми одавно преузели примат од синглова у комерцијалном смислу, чини се да се време синглова вратило. Не зато што се физички носачи звука у овом формату више продају већ зато што је медијски маркетинг постао такав да је краћа а бржа информација, првенствено у виду видео синглова, постала основни извор сазнања о новитетима.

То се најбуквалније односи и на музичку индустрију, те вам тако данас доносимо прегршт нових синглова који додатно подижу ионако већ превисоку температуру.

Крећемо од домаће кухиње где се упознајемо са новим синглом Стевана Доброте, првог добитника годишње награде за оригиналну музику за емисију "Добро јутро децо", па Скандинавије и група A-ha и The 69 Eyes, Велике Британије где нас чека Роби Вилиамс и Немачке где нас утемељивач правца познатог као Metal Opera Tobias Sammet проводи кроз предворје новог албума групе Avantasia, па све до Америке у којој се на сцену враћа Ozzy Osbourne.

Вежите се, полећемо!
 
Аутор и водитељ Александар Д. Петровић.

Фамилиологија Фамилиологија

Autor:
Редакција за децу и младе

Програм за децу и младе Радио Београда 1 постоји пуних шест деценија. Од тренутка када је Радивоје Лола Ђукић добио «партијски» задатак да организује нешто што би деци тих година било забавно и корисно, он је, талентован и мудар, направио дечју групу. [ детаљније ]

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара