Читај ми!

Дух Скадарлије на Радио Београду

Радио Београд ће вечерас обележити 150 година именовања Скадарске улице, уједно и 25 година уметничког рада глумице Жанке Стокић. Код Скадарлијске чесме бићете у прилици да присуствујете јавном снимању и директном преносу емисије "За скадарлијским столом". О музичко сценском приказу, који карактерише аутентична сценогафија, костими, глумци, музичари и певачи разговарамо са Мирјаном Блажић помоћником главног и одговорног уредника Радио Београда 1 за Забавно - хумористички и Ноћни програм.

Центар изузетних вредности за бихевиорална истраживања у психологији под називом СТАР Центар Филозофског факултета у Новом Саду, први је акредитовани центар у нашој земљи у области друштвених наука. Да би стекао овакав статус испунио је високе стандарде квалитета истраживачког рада, са циљем да пружа допринос развоју науке и друштва у целини. О Регистру близанаца, као прве и једине базе података о близаначким паровима на територији Републике Србије и циљевима Центра причамо са професорком Снежаном Смедеревац са Филозофског факултета у Новом Саду.

Међународни дан реке Дунав обележава се сваког 29. јуна и представља део сарадње подунавских земаља. Србија ове године овај дан обележити културном манифестацијом "Откриј Дунав" која ће бити уприличена на Рамској Тврђави. О манифестацији и да ли смо научили колико нам је важан Дунав разговарамо са Гопран Пузовићем, директором Србија вода.
Диригент Игор Сарајлић најавиће мултимедијални музички догађај који ће у петак прог јула извести Симфонијски оркестар и Мешовити хор Уметничког ансамбла Министарства одбране „Станислав Бинички", у сарадњи са Факултетом уметности Универзитета у Приштини са привременим седиштем у Косовској Митровици.


Уредник и водитељ Биљана Шујдовић.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво