Како изгледа контрадиверзиони преглед после дојаве о постављеној бомби?

Од почетка седмице, свакодневно стижу дојаве о постављеним бомбама у школама, на мостовима, тржним центрима, амбасадама, студентским домовима и слично. На срећу, све оне су биле лажне, али су узнемириле јавност. Многе школе које су још у понедељак добиле дојаву о постављеној бомби тек синоћ су прегледане. Како изгледа контрадиверзиони преглед и како МУП реагује у оваквим ситуацијама за јутарњи програм говори професор доктор Радован Радовановић са Криминалистичко-полицијског универзитета.

Патријарх српски Порфирије и архиепископ македонски Стефан служиће овога јутра литургију помирења у Храму светог Саве у Београду. Лутургија почиње у девет сати, а саслуживаће сви архијереји обе цркве. Сабор СПЦ саопштио је да за македонску цркву прихвата статус најшире могуће аутономије, односно пуне унутрашње самосталности, који јој је додељен још 1959. године.

На врху Каблара планирана је градња стакленог видиковца по узору на сличне светске туристичке атракције. Томе се противе поједина еколошка удружења и грађани, а покренута је и петиција против изградње. Још није познат идејни пројекат нити када би радови могли да почну.

Питање јутра: како ускладити очување природе и развој туризма? Где је граница?

У јутарњем програму говоримо о завршници Фајнал фора Евролиге која се игра у Београдској „Штарк арени" и XROSS hard enduro релију.

Уредник и водитељ: Николина Миљковић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво