Читај ми!

Нова криза црногорске владе

Број заражених данима стиже до близу 20 хиљада. Због специфичности омикрон соја претпоставља се да је број асимптоматских случајева бар два до три пута већи. Све то указује да смо у врхунцу омикрон таласа епидемије. Види ли се његов крај, питамо епидемиолога Радмила Петровића.

Шта се дешава у Украјини, питање је за милион долара. Да ли ће НАТО доћи до руске границе или ће Русија ући у Украјину? Овом темом се баве сви светски медији, дипломате и политички лидери. Одговор једино знају Москва и Вашингтон. Украјинску кризу прати наш колега, дописник Новости из Москве Бранко Влаховић.

Влада Здравка Кривокапића уз много потреса издржала је једну годину мандата. У другу годину, медјутим, ушла је са новим искушењима, а сад јој прети пад. Лидер Ура Дритан Абазовић покренуо је поступак за формирање нове мањинске владе. Захтев је потписао 31 посланик, медју којима су и представници Дјукановићевог ДПС-а. Умедјувремену је премијер Кривокапић иницирао Абазовићеву смену са места потпредседника Владе, односно нове изборе. О политичкој кризи у Црној Гори говори аналитичар Лука Радоњић.

Уредник и водитељ Ана Томашевић.

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво