Читај ми!

Хумористичка емисија

Два позната светска ланца брзе хране налазе се у озбиљним проблемима због несташице пилетине и помфрита.За остало се сналазе јер пљескавице ионако могу да направе од било чега.

Један јазавац који је очајнички тражио храну довео је до открића скривене ризнице са 209 римских дуката у пећини код градића Градо у региону Астурија на северу Шпаније. Сиротом јазавцу би се више исплатило да је нашао мало меда, неког јежа, па чак и змију отровницу, него све благо овог света.

Првог дана Божића забележено је 27 покушаја крађе секундарног бакра из погона компаније Србија Зиђин Копер, а у првој недељи јануара у 86 наврата укупно 747 људи покушало је да ''отуђи'' бакар и други отпадни метал. Цена бакра на светском тржишту је изузетно висока, али мало је вероватно да би га лопови тамо и продали.

Наслов у новинама: "Овај Мерцедес зову "РАЗАРАЧ АУТОПУТЕВА". С обзиром на то како су грађени, наше ауто-путеве разорио би и онај Мерцедес Смарт.

Словеначка нуклеарна електрана Кршко поново ради пуном паром. Да раде пуном паром упињу се и наши кршеви од термоелектрана.

Музички уредник Ненад Камиџорац.

Аутор текста Александар Стојадиновић.

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво