Викенд фолклора и нетакнуте природе

Овог викенда се у Книћу одржава Фестивал фолклорног стваралаштва „ Дани Стевана Книћанина“ на којем ће представити своје знање, умеће и напредак фолклорни ансамбали и представници изворног певачког стваралаштва. Наша саговорница је маја костић директорка Центра за културу и библиотеке у Книћу.

Ивица Вељковић из организационог одбора најавиће манифестацију етно гастрономског типа „Дарови нетакнуте природе" која се данас одржава у пиротском селу Дојкинци, на улаз у најлепши део резервата парка природе Стара планина.

У Београду је одржана завршна конференција тима који ће Србију представљати на предстојећој Светској изложби у Дубаију у Уједињеним арапским емиратима. Ко ће учествовати поред наше земље и на који начин ћемо се представити током шест месеци трајања манифестације истраживао је Иван Јовановић.

Нови Сад ће у наредних неколико дана бити град моде. До 29. сптембра ће љубитељи лепог облачења моћи да посете модне ревије које ће бити организоване у оквиру Међународног фестивала моде и дизајна "Сербиа Фасхион Њеек". Са нама ће тим поводом бити оснивач и предсеница ове манифестације, Светлана Хорват.

У нашем јутарњем програму говорићемо и о томе шта значи за мештане изградња путева у неколико планинских села у Љубовији, како се боре за очување стада оваца удружења сточара у Потисју и како у Шапцу протичу радионице о потреби оснивања добровољних ватрогасних друштава у Србији.

Уредник и водитељ Биљана Шујдовић.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво