Читај ми!

Дан Дунава

Једном петином своје укупне дужине од 2850 километара Дунав протиче кроз Србију и баш у нашој земљи има свој и најшири и најужи и најдбуљи део. У последњих 20 година ова река постаје све значајнија туристичка дестинација за бројне туристе из Европе, али и из других делова света. Зато ћемо на дан ове друге по дужини евроске реке говорити о туристичким потенцијалима Дунава.

Говорићемо о још једној теми везаној за воду и лето, нажалост због честих утапања деце и младих људи од почетка летње купалишне сезоне. С једним инструктором пливања говорићемо о томе зашто је важно да сва деца на време науче да пливају.

Чућемо како је протекао дочек кошаркашица Србије после освајања првог места на Првенству Европе, а са слушаоцима ћемо причато о томе у чему је тајна успеха српских спортиста и спортисткиња. Такође, у оквиру припрема за предстојеће Олимпијске игре у Јапану чућемо још један у серијалу прилога "Од Атине до Токија".

У емисији ћемо говорити и о теми депопулације. Програм за развој Уједињених нација у Србији  представиће победничка решења у оквиру пројекта "Шта смо научили?" који за циљ има проналажење одрживих идеја за развој и повећање наталитета у нашој земљи.

Као и сваког дана, пратимо актуелне догађаје и преносимо најновије вести из земље, региона и света.

Будите уз Радио Београд 1!

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво