Читај ми!

У потрази за расхлађењем

Пред нама је најтоплији дан у овој години. Најављене су највише дневне температуре до 40 степени! Главна тема дана биће - како се расхладити. У потрази за одговорима, укључићемо наше репортере са улица Београда, Пирота, Ваљева и Зрењанина који ће нам пренети како се становници ових градова сналазе у борби с врућином.

Од представника ватрогасно-спасилачке јединице у Сектору за ванредне ситуације МУП-а Србије чућемо како су се припремили за сезону у којој се могу очекивати чешћи пожари, али и савете за грађане како се треба понашати како би се спречили нежељени летњи пожари.

Поједини ће спас од врућине потражити и у музици. У Крагујевцу, наиме, почиње Арсенал фест који ће трајати од 24. до 26. јуна и угостити бројне домаће и стране музичаре. Детаљније ће нам га најавити Маја Цветковић, вођа бенда Е-Плаy.

На трагу истраживања из Италије које је показало да су се старије генерације боље снашле у повратку у такозвану "нормалу", то јест, стање од пре пандемије Ковида-19, питаћемо слушаоце како се они сналазе и осећају сада када су мере значајно попуштене.

Сазнаћемо и каква су очекивања пољопривредника од овогодишњег рода, а из Шапца доносимо причу о изложби ученика Школе примењених уметностиу Народном музеју у том граду.

Уредник и водитељ Миша Стојиљковић

Будите уз Радио Београд 1!

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво