Читај ми!

Како се заштити од сунца током тропских дана?

Заједно с летом које нам стиже данас у 5:42, дошле су и температуре од 30 и више степени. У предстојећим данима биће и преко 35. Како се заштитити од сунца и колико је важно да се штитимо? О томе ћемо разговарати с проф. др. Лидијом Кандолф Секуловић, дерматовенерологом с Војно-медицинске академије, а питаћемо и слушаоце како се они штите и колико озбиљно схватају негативни утицај сунчевог зрачења.

Говорићемо о још једној важној теми која можда није толико "врућа", али је важна и за грађане и за привреду. У питању су такозване непореске дажбине које се наплаћују у свакој локалној самоуправи. Оне се разликују од општине до општине и од града до града, па их тако негде има 20-30, а негде и по 100. Због чега је то тако и како спровести реформу у овој области, за наш радио говориће Игор Лончаревић из Наледовог Савеза за фер конкуренцију..

Француски институт у Београду прославља 70 година свог успешног рада. Шта ће све моћи да виде грађани који се прошетају Кнез Михаиловом улицом, пренеће нам Соња Филиповић из овог института.

Сазнаћемо како се усавршавају лесковачки анестезиолози, шта ће све посетиоци Сокобање моћи да виде током трајање манифестације "Бањско забавно лето", а као и сваког понедељка, чућемо преглед ЕУ Инфо вести.

Уредник и водитељ: Миша Стојиљковић

Будите уз Радио Београд 1!

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво