Да ли је угрожена влада Здравка Кривокапића?

Епидемијска ситуација у земљи све је боља, што омогућава даље попуштање мера. Посебно олакшање за већину грађана представља повратак здравствених установа у редован систем рада. КБЦ Др Драгиша Мишовић, у коме се од короне лечило више од 6000 пацијената, прошле недеље изашао је из ковид система. Начелник Клинике за анестезију и интензивно лечење те болнице Предраг Стевановић за нашу емисију говори о враћању у редован режим после 400 дана рада у црвеној зони.

Међу проблемима које је изазвала корона криза, а за које још није пронађено решење, су већ плаћене а нереализоване екскурзије за више од 150 хиљада ученика завршних разреда основних и средњих школа. Назире ли се решење, питамо директора Yute Александра Сеничића.

У нашем суседству корона јењава али се захуктавају политичка превирања. У Црној Гори лидери Демократског фронта, најјачег савеза у владајућој већини, саопштили су да Влада Здравка Кривокапића нема њихово повјерење јер је премијер одбио да у Београду потпише Темељни уговор са Српском православном црквом. Да ли је отворена могућност изгласавања неповерења актуелној Влади у Подгорици питамо уредника ТВ Вијести Петра Комненића.

У Хрватској су у недељу четири највећа града, Загреб, Ријека, Сплит и Осијек добили нове градоначелнике. Резултате избора који су привукли пажњу у целом региону анализира новинарка Јутарњег листа Розита Вуковић.

Уредник Јелена Видић.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво