Читај ми!

Спутњик лети ка Европи

Европска комисија предложила је увођење ковид пасоша, који ће садржати податке о ковид статусу, пцр тесту или имунизацији. Проблем је, међутим, што је у Унији до сада вакцинисано непуних седам одсто  грађана.

Упркос томе, Брисел и даље сумња у руску Спутњик-В вакцину, квалификујући је као средство меке моћи, здравствену дипломатију, или пропагандни трик. Упркос томе, неколико земаља ЕУ је већ увезло руску вакцину, а још неколико је спремно да је производи. Да ли ће руска вакцина ускоро пробити политичке баријере ЕУ и шта каже на то Москва, у Магазину разговарамо са Бранком Влаховићем, дописником Новости из Москве.

Све што збуњује изазива сумњу, или плаши, што је непознато о вакцинама може се сазнати у брошури 'Ковид -19 вакцина у Србији' коју је недавно објавио Фармацеутски факултет у Београду. Тим поводом, наша гошћа је професорка овог факултета Биљана Буфан

Пролећна сетва је на прагу. Око милион хектара пољопривредног земљишта очекује сетву кукуруза. Проблем није у пољопривредницима, машинама, или времену. У кризи је тржиште семенског кукуруза. Зашто, питали смо Животу Јовановића из Института за кукуруз Земун поље

У Магазину и о трансплантацији органа из личне и професионалне перспективе доктора Душана Шћепановића, хирурга и уролога који живи с туђим срцем.

Уредник и водитељ Ана Томашевић.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво