Читај ми!

Ко ће бити нови патријарх СПЦ?

У крипти храма Светог Саве одржава се изборни Сабор Српске православне цркве на коме ће бити изабран 46. партијарх. Први пут у новојој историји, уместо у Патријаршији, патријарх се бира у Храму због, како је саопштено, епидемиолошких мера. Нови црквени поглавар биће изабран апостолским жребом, могуће већ данас или сутра. Устоличење ће уследити пар дана након избора у Саборној цркви, када ће нови патријарх и званично преузети дужност, док се устоличење у Пећкој патријаршији очекује на јесен. А како ће тећи данашњи Изборни сабор сазнаћете у нашем јутарњем програму.

Због епидемије Ковида 19, више него уобичајено мислимо о исхрани и имунитету. Шта можемо сами да учинимо за своје здравље, за превенцију и опоравак уколико се ипак разболимо од корона вируса? О томе је са проф. др Весном Димитријевић Срећковић, ендокринологом из Клинике за ендокринологију КЦС разговарала Наташа Ракетић.

У емисији „Ухвати дан" идемо у сусрет вечерашњем фудбалском спектаклу на стадиону „Рајко Митић", где од 19 сати фудбалери Црвене звезде дочекују славни Милан. Тај меч можете пратити у преносу на нашим таласима, а у „Питању јутра" разговарамо од томе, могу ли црвено-бели до осмине финала Лиге Европе.

Аутор и водитељ Игор Обрачевић.

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво