Читај ми!

Зимска депресија – мит или стварност

Процењује се да 40% одраслих током јесењих и зимских месеци има један или више симптома депресивног типа - умор, раздражљивост, тугу, болове у екстремитетиме. Ове јесени и зиме пандемија Ковида 19 само је погоршала ту ситуацију и допринела лошем расположењу на целој планети. У јутарњем програму разговарамо с психијатром Миланом Поповићем који нам разјашњава зашто се појављују зимске депресије и даје неке практичне савете.

У јутарњем програму, поред уобичајених информација о епидемијској ситуацији, пратићемо како протиче вакцинација првих добровољаца у Србији, а чућемо и с којим се потешкоћама суочава Италија у процесу имунизације становништва, као и зашто Европол процењује да би камиони који превозе вакцине могли да постану озбиљна мета напада мафије.

Говорићемо и о позиву за визуелне уметнике да се пријаве за учешће у пројекту "На други поглед" који организује Аустријску културни форум у Београду.

Емитоваћемо разговор с бившим репрезентативцем Гораном Рађеновићем о актуелностима у српском клупском и репрезентативном ватерполу.

Уредник и водитељ Миша Стојиљковић

Будите уз Радио Београд 1!

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво