Читај ми!

Сублимне фреквенције

Представићемо албум „We’ve Been Going About This All Wrong” Шерон Ван Етен који је 6. маја објавила издавачка кућа Jagjaguwar.

Најновије, шесто студијско издање ове истакнуте америчке кантауторке приказ је тога како се носимо са имагинарним и реалним проблемима, са страховим и задовољствима које са собом носи мајчинство, променама у партнерским односима са доласком новог члана породице, пресељењем у други град, уз опште друштвене теме које се тичу расизма и насиља у данашњем свету.

Ово је у суштини лично издање, кроз које је Ван Етенова истраживала теме које се односе на родитељство, љубав, изолацију и оне ствари које се дешавају изван наше контроле, као и шта значи бити човек у свету опкољеном траумама.

Занимљиво је да ова уметница није желела да објави ниједан промотивни сингл пре изласка овог издања, наводећи: „Желела сам да приступим овом албуму другачије, да га представим као самосталан наратив и целину јер песме имају емоционални смисао само када се слушају у том контексту".

Албум We've Been Going About This All Wrong Шерон Ван Етен је снимила и продуцирала сама, у свом новом кућном студију у Лос Анђелесу. Кроз десет нумера, представила је широк спектар звукова који се крећу од пасторалних мелодија изграђених само око акустичне гитаре до синтисајзера, дисторзиране гитаре и електронских, плесних ритмова. Као и на свим њеним досадашњим издањима, глас има кључну улогу, а њена склоност ка богатом наслојавању вокала даје мелодијама богатство и дубину.

Уредница Јелена Дамјановић



Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво