Сублимне фреквенције

Представићемо албум „Blackberry” Питера Бродерика, који је 28. августа, за сада само у дигиталном издању, објавила издавачка кућа Erased Tapes.

Албум Blackberry је први вокални албум овог америчког кантаутора и мултиинструменталисте, након петогодишње паузе. Снимио га је сам, у свом стану у Лондону током лета 2019. године, а на њему је одсвирао све инструменте и отпевао вокалне деонице, док му се у једној нумери прикључују његова супруга, кантауторка Бриџид Меј Пауер и њен син.

Питер Бродерик се на овом издању бави различитим темама које га окупирају – од породичних и друштвених питања, преко технологије и бриге да ли ће нас иста спасити или упропастити, до тема које се тичу природе и исхране као и нашег односа са светом изнад градских, убранизованих средина. Познат као уметник који не прихвата жанровска ограничења, тако је и на овом издању Бродерик зашао у различите звучне светове, дефинишићу га као ескпериментални-собни (bedroom)-фолк-поп албум. Тако се на њему нижу нумере у којима је комбиновао ирски фолк, класични кантауторски израз, камерни поп, поигравајући се са различитим звуковима и звучним ефектима.

Ауторка емисије Јелена Дамјановић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво