Радио Плетеница: Програмска шема - недеља, 25. апр 2021

06:00
Тихо ноћи, р.
06:30
Микс, р.
07:00
Медаљон - Шеки Турковић, р.
07:15
Микс, р.
09:10
Микс
12:00
Микс
13:05
Микс
14:30
Микс
15:15
Микс
17:00
1001 Траг - Ој Приједоре - Раша Павловић, р.
17:10
Микс, р.
19:00
ПГП РТС, р.
19:30
Микс, р.
21:00
Винил - Ај свиће зора - Милан Верни, р.
21:05
Микс, р.
22:00
Тихо ноћи, р.
22:30
Микс, р.
23:00
Медаљон - Добривоје Доца Иванковић, р.
23:15
Микс, р.
01:00
1001 Траг - Петлови појев - Станиша Стошић, р.
01:10
Микс, р.
03:00
Коловођо ногом крени, р.
03:10
Микс, р.
04:00
Глумци певају, р.
04:15
Микс, р.
05:00
Винил - Заплет коло - Даве Зупковић и Тамбурашки оркестар Балкан, р.
05:05
Микс, р.