Радио Плетеница: Програмска шема - уторак, 20. апр 2021

06:00
Тихо ноћи, р.
06:30
Микс, р.
07:00
Медаљон - Гордана Адамов Лана, р.
07:15
Микс, р.
09:10
Микс
11:30
Микс
13:05
Микс
14:30
Микс
15:15
Микс
17:00
1001 Траг - Данка - Тома Здравковић, р.
17:10
Микс, р.
19:00
Старинарница, р.
19:20
Микс, р.
21:00
Винил - Пилето појет на пут ће ојдам - Миле Воскар, р.
21:05
Микс, р.
22:00
Тихо ноћи, р.
22:30
Микс, р.
23:00
Медаљон - Аца Матић, р.
23:15
Микс, р.
01:00
1001 Траг - Не дај да нас раставе - Зорица Брунцлик, р.
01:10
Микс, р.
03:00
Од злата јабука, р.
04:00
Микс, р.
04:45
Прело са извора, р.
05:00
Винил - Низамски растанак - Циганска капела Душана Попаза, р.
05:05
Микс