Радио Плетеница: Програмска шема - понедељак, 25. окт 2021

06:00
Тихо ноћи, р.
06:30
Микс, р.
07:00
Медаљон - Зора Дремпетић, р.
07:15
Микс, р.
09:10
Микс
12:00
Микс
13:05
Микс
14:30
Микс
15:15
Микс
17:00
1001 Траг - Тамиш тече крај Панчева - Тамбурашки оркестар Панука, р.
17:10
Микс, р.
19:00
Од злата јабука, р.
20:00
Микс, р.
21:00
Коловођо ногом крени, р.
21:10
Микс, р.
22:00
Тихо ноћи, р.
22:30
Микс, р.
23:00
Медаљон - Раде Јовановић, р.
23:15
Микс, р.
01:00
1001 Траг - Покрај пута родила јабука - Горица Илић, р.
01:10
Микс, р.
03:00
ПГП РТС, р.
03:30
Микс, р.
04:00
Музичка плетеница, р.
04:55
Микс, р.