Радио Београд 3: Програмска шема - субота, 15. јан 2022

19:00
Директан пренос из Метрополитен опере – Волфганг Амадеус Моцарт: Фигарова женидба
22:45
Драма – Арч Облер: Симфонија за Надежду
23:58
Путеви прозе – Агота Криштоф: Неписмен