Читај ми!

Megan Markl – uskoro prinova, novo ime bebe favorit u kladionicama

Trudnoća Megan Markl uglavnom je obavijena velom tajne, vojvotkinja od Saseksa retko se pojavljuje u javnosti, o datumu porođaja samo se nagađa, a iznenađuju novi podaci iz kladionica o tome koje ime će dobiti devojčica.

Beba samo što nije, slažu se svi, ali kad tačno – ne zna niko pouzdano.

Simbolično 14. februara, na Dan zaljubljenih, Megan Markl i princ Hari objavili su da, posle pobačaja koji je Megan imala letos, čekaju drugo dete. Istoga datuma i njegova pokojna majka, princeza Dajana, objavila je vest o svojoj drugoj trudnoći i dobila Harija.

Pol deteta vojvoda i vojvotkinja od Saseksa otkrili su mesec dana kasnije, kod Opre Vinfri. „Dobiti dečaka, a potom i devojčicu - šta drugo čovek može da poželi", otkrio je tom prilikom princ Hari.

Uzbuđenje i napetost rastu, jer mediji pomno prate svaki korak bračnog para, naročito otkako su odlučili da odstupe od kraljevskih dužnosti i presele se u inostranstvo.

O tome kada će devojčica doći na svet samo se nagađa. Ipak pretpostavka je da će se to desiti u nekoliko narednih sedmica. Mediji spekulišu i da će se Megan možda poroditi kod kuće.

Ime buduće prinove tradicionalno je postalo predmet nagađanja čim se saznalo za pol bebe, a kladioničari su trljali ruke. Dajana je bio najčešći izbor. Nešto slabije kotirana bila su imena Alegra i Elizabet. Međutim, poslednjih dana, naročito posle smrti Harijevog dede, vojvode od Edinburga, u prvi plan izbilo je ime Filipa. U kladionicama Ledbrouk, kvote na ime Filipa iznose 3 prema 1, dok su na ime Dajana spale na 5 prema 1. Slede Elizabet, Alegra i Aleksandrija, a nešto slabije kotirane su Grejs, Ema, Rouz i Viktorija.

Kako god se bude zvala, mediji navode da devojčica verovatno neće imati titulu odmah po rođenju, ali će automatski postati princeza onoga dana kada njen deda, princ Čarls, postane kralj.

Godinu dana nakon što su odlučili da napuste kraljevsku porodicu, Hari i Megan izbačeni su i iz kuće Vindzora u muzeju „Madam Tiso“. Čelnici londonskog muzeja premestili su nedavno njihove voštane figure iz sobe kraljevske porodice u onu posvećenu holivudskim zvezdama. Obrazložili su to rečima da su se Hari i Megan sami preselili iz rezidencije Frogmor u Holivud, pa je to učinjeno i u muzeju.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво