Читај ми!

Меган Маркл: Хтела сам да се убијем, питали су које ће боје коже бити дете

Меган Маркл и Принц Хари гостовали су код чувене Опре Винфри. Јавност је дуго очекивала тај догађај. Супружници су истакли да су у краљевској породици питали колико ће Арчијева кожа бити тамна, а Меган је истакла да је желела да се убије. Краљевску породицу такође оптужују за расизам.

Војвоткиња од Сасекса оптужила је краљевску породицу у интервјуу код Опре Винфри, да подстиче атмосферу расног непријатељства, толико интензивну, да се приближила самоубиству док је била трудна са својим првим дететом.

"Када су таблоиди почели да пишу о Меган, нико из краљевске породице није ни прстом макнуо да је брани или преиспита одлуку о Арчијевом обезбеђењу", рекла је Меган. Додаје да се осећала веома незаштићено.

„Све се догађало само зато што сам дисала", рекла је Меган, сломшивши се у једном тренутку. „Једноставно више нисам желела да живим."

И Меган и њен супруг, принц Хари, потрудили су се да похвале краљицу Елизабету и нису упирали прсте директно у појединце. Уместо тога, приказивали су чланове породице заробљене у институцији која их дефинише као преплашене, пре свега, таблоидне „машине за чудовишта", како је Меган назвала.

Једна епизода коју је Меган описала као прекретницу догодила се неколико месеци након венчања из бајке са Харијем у дворцу Виндзор, када су таблоиди известила да је расплакала своју јетрву, војвоткињу од Кембриџа.

Истинита прича, тврдила је Меган, била је обрнута – да је Кејт њу расплакала, али се касније извинила и понудила цвеће. Шокирало је не само да су таблоиди преокренули причу, већ и то да нико у палати није порекао њену истинитост.

Меган је рекла да јој је највише жао што је веровала у краљевску породицу, када су рекли да ће је заштитити, али нису. Принц Хари рекао је да су ставови његове родбине били да су сви прошли кроз нешто слично и да је једино требало да то поправе. Али он се није сложио са тим и истакао је да се све неће завршити на томе.

Пар који је такође открио да ће на лето добити девојчицу – најавио је у јануару 2020. да ће се повући са својих краљевских дужности. Отишли су прво у Канаду, мислећи да још могу играти улогу док имају седиште у земљи Комонвелта, али краљевска породица је укинула своју сигурност – наводећи „промене статуса" према Харију.

Пар се прво преселио у Лос Анђелес, где их је филмски продуцент Тајлер Пери позвао да остану у његовој кући и пружио му сопствено обезбеђење, пре него што су купили кућу на брду Монтецито, изван Санта Барбаре. Близу њих је и кућа Опре Винфри.

Интервју је снимљен у врту, на тераси заједничког пријатеља у близини њихових кућа. Поједини медији пренели су да краљица неће гледати интервју и известио је да ће палата одговорити само ако у интервјуу нападну поједине чланове.

Хари је истакао да их је породица финансијски пресекла кад су се преселили у САД, а само новац који је наследио директно од мајке омогућио им је да оснују дом и преговарају о пословима са Нетфликсом и Спотифајем.

Истичу да су њихови односи са неколико чланова краљевске породице били затегнути. Хари је једном речју дефинисао свој однос са старијим братом Вилијамом: „Свемир".

Рекао је да је његов отац на неко време престао да му се јавља.

Број коментара 14

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
2° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво