Читај ми!

Хари и Меган - и кад су од воска - не припадају „краљевском свету"

Годину дана након што су принц Хари и Меган Маркл напустили краљевске дужности како би се преселили у Лос Анђелес, у музеју „Мадам Тисо", одлучили су да фигуре од воска које их приказују, склоне са „краљевских позиција" у зону „атракција из Холивуда".

Војвода и војвоткиња од Сасекса, напустили су краљевске дужности због независног живота и каријера на другој страни Атлантика. 

Сада су воштане фигуре са њиховим ликом померене са места у краљевском делу Музеја „Мадам Тисо" у Лондону, како би се придружиле другим познатим личностима у том рангу.

„Хари и Меган су променили зону, сада су у новој поставци која се зове Awards Party, јер тако одражавају дешавања и промене у њиховим животима и ангажовањима", рекли су у Музеју.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво