Читај ми!

Uskoro premijera pesme grupe Hurricane – "Loco Loco" za Evrosong

Grupa Hurricane, prošlogodišnja pobednica Beovizije, predstavljaće Srbiju i ove godine na Pesmi Evrovizije. Obožavaoci takmičenja prošle godine pevali su "Hasta la vista" i navijali za našu grupu, a sada neće moći da zaborave još jednu reč na španskom jeziku: "Loco Loco" biće pesma Srbije za Evroviziju 2021.

Veliki zadatak imao je tim koji ove godine radi pesmu, jer je pesma Hasta la vista postala regionalni hit i favorit među evrovizijskim fanovima, uz više od 24 miliona pregleda na Jutjubu samo na zvaničnom kanalu grupe.

Loco Loco se priprema u studiju od prošle godine, a u toku su finalni detalji na kojima radi ovogodišnji autorski dvojac Nemanja Antonić i Darko Dimitrov. Sanja Vučić, kao i prošle godine, autor je teksta.

Jedan od najpoznatijih muzičkih producenata sa ovih prostora, Darko Dimitrov, priključio se timu Srbije. Na početku razgovora za RTS, kroz osmeh prvo izgovara da „želimo da postignemo prvo mesto“.

Darko poručuje da „koncept koji predstavljamo ove godine Evropi jeste evrovizijska pesma, ali ne samo to – pesma je klupska i moderna, spremna za radio-stanice širom Evrope. Nemanja je napravio neverovatne evrovizijske elemente, i to je dobro, akcenat je i na pevanju i na igranju, što znači da pesma ispunjava kriterijume i publike, i stručnog žirija“.

Nemanja Antonić je autor prošlogodišnje pobedničke pesme na Beoviziji. Navodi da je "rad na ovakvoj pesmi projekat koji se radi u fazama, i to je suština celog timskog rada. Od grupe Hurricane se očekuje određeni format, što ćemo i realizovati, ali sa idejom da ostavimo još bolji utisak i još hitičniju pesmu“.

Premijera pesme i spota grupe Hurricane za Pesmu Evrovizije 2021. očekuje nas početkom marta.

петак, 26. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво