Читај ми!

„Snađi se“ – otkrijte ko je plakao, ko je bio sasvim kul, a ko poželo da pozove psihologa

Zamislite da dođete sa dragom osobom u restoran opremljen skrivenim kamerama. Kelner vas zamoli da pođete sa njim do šanka ili do šefa sale da vam nešto kaže. A na drugom kraju restorana, da to osoba sa kojom ste došli ne zna, čeka vas ekipa emisije „Snađi se“, koju ćemo od 23. februara od 22.00 časa, gledati svakog utorka na Prvom programu RTS-a.

Šta se dalje dešava i kakva su pravila igre u kojoj možete da osvojite 100.000 dinara – otkrivaju stend ap komičar i glumac Srđan Jovanović, koji se nalazi u ulozi voditelja i glumica Anja Mit, jedan od učesnika.

„Pravila igre su takva da se ništa ne sazna, da se ne otkrije da je namešteno i da je u pitanju skrivena kamera, nego da to izgleda veoma uverljivo. Ja mislim da sam se dobro snašla s obzirom šta me je čekalo“, podelila je Anja Mit svoje iskustvo.

Ovo je televizijski format koji je po licenci preuzet iz Izraela. Emitovan je u Sjedinjenim Američkim Državama, Španiji, Italiji, Sloveniji i mnogim drugim zemljama, a konačno je dobio i svoju srpsku verziju.

„Imamo kandidata, učesnika (nekog ko je dobrovoljno pristao na to), imamo žrtvu (u ovom slučaju Anju) i imamo gosta šaptača, i pored mene, i gosta voditelja. Kada je produkcijska kuća 'Filming' rešila da uzme licencu za kviz koji je emitovan već u 60 zemalja, onda su krenuli da tragaju za nekim šarmantim, zgodnim, pametnim i kad nisu uspeli da ga nađu – zvali su mene. U Anjinom slučaju organizatori skrivene kamere bili su naš dragi kolega Dušan Kaličanin i Zoran Pajić, kao gost voditelj. Ono što ona ne zna je da Dule u uvetu ima bubicu, mi mu šapućemo pet zadataka, znači idemo od lakših ka težim, da bi došao do 100.000 dinara. U okruženju su statisti, ima i običnih gostiju, ali to je kontrolisana atmosfera“, objašnjava Srđan Jovanović.

Oboje su pohvalili kasting jer su upravo statisi ti koji su, prema Anjinim rečima, doprineli atmosferi i odagnali je od pomisli da je u pitanju skrivena kamera.

„Situacija nijednog trenutka nije postala sumnjiva. Zaista ništa nisam provalila i samo sam se jako uplašila za svog prijatelja Dušana, jedino me je zanimalo da li je dobro. Već sam htela da pozovem svoju prijateljicu psihologa da ga primi“, ispričala je glumica.

Improvizacija je bila jako bitna. Zadaci su bili spremni, ali kada nešto pođe po zlu, scenario je morao da se menja na licu mesta. Kao kada je Bane Obradović hteo da organizuje skrivenu kameru za Anu Bekutu, ali je sa njom neplanirano došao i Milutin Mrkonjić. Kako su se organizatori ove smicalice snašli u nepredviđenoj situaciji gledaoci će moći da vide već u prvoj epizodi ove interesantne emisije.

Takođe, ko je bio potpuno „kul“ i spreman na svaku situaciju a ko je plakao, gledaoci će moći da otkriju svakog utorka na Prvom programu RTS-a. Čeka nas čak 12 epizoda ovog humorističkog šoua, a iako neke „žrtve“ kao što je Anja Mit, ne bi, kako kažu, ni za 200.000 ponovili ovo iskustvo, organizatori se nadaju da će međunarodni TV format Snađi se dobro proći kod publike, i da će se uskoro snimati i druga sezona.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
19° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије