Čitaj mi!

Nove „Komšije“ stižu krajem oktobra na RTS

U toku je snimanje nove televizijske serije „Komšije“, koju će gledaoci RTS-a od 25. oktobra moći da prate nedeljom posle Dnevnika u 19.30.

Savremena urbana priča u ruralnom mestu Komšije nastala je kao plod iskustva i nove energije. Po ideji reditelja Milana Karadžića, Mila Mašović je napisala zabavnu studiju o ljudskim karakterima.

A kakvi oni mogu biti najbolje se vidi kada se sudare gradski i seoski mentalitet i pripadnici različitih generacija.

„Serija je komedija koja u sebi ima atmosferu sitkoma, ali ima i nešto i od sage, znači pretapaju se epizode u epizodu“, kaže reditelj Milan Karadžić.

Da li će glavnim junacima – umetničkom bračnom paru Zdravković iz Beograda – pitomo mesto pokraj reke doneti mir?

„Mašan i njegova ćerka Anđelija su komšije koje će iskomplikovati život komšijama Zdravkovićima“, objašnjava glumac Milutin Mima Karadžić.

„Nama komšije prave peripetije, oni su stalni izvor iskušenja, nevolja, izazova i nekih nenadano lepih situacija“, dodaje glumica Milica Mihailović.

„Moj lik otkriva i neke nove odnose, neku iskrenost, neku toplinu, neku direktnost, manjak konvencija koje je otkrio u gradu“, kaže glumac Nebojša Ilić.

„Ne postoji ekipa kao što je ova s kojom smo mi toliko brzo napravili dogovor, to je potpuno neverovatno. To je ekipa Dragana Đurkovića 'Pro vižn', s njim smo u najkraćem mogućem roku napravili dogovor i postigli smo cenu koja je neshvatljivo niska za naše uslove“, ističe generalni direktor RTS-a Dragan Bujošević.

Serija Komšije imaće ukupno 25 epizoda. Prvih 12 gledaoci RTS-a pogledaće do januara.

broj komentara 1 pošalji komentar
(nedelja, 25. okt 2015, 10:23) - pera [neregistrovani]

komšije

komšije se nigde ne druže osim u ovoj seriji.

div id="adoceanrsvdcfhklggd">