broj komentara 16 pošalji komentar
(ponedeljak, 08. mar 2021, 09:43)
anonymous [neregistrovani]

Samoubica

Ulepsa mi jutro "Htela sam al' eto..."

(ponedeljak, 08. mar 2021, 10:17)
anonymous [neregistrovani]

Rasizam u Engleskoj

Odavno je poznato da je kraljevska porodica rasisticka institucija
Rasizam je duboko ukorenjen u britanskom drustvu

(ponedeljak, 08. mar 2021, 10:45)
anonymous [neregistrovani]

Primitivno

Primitivno i dekadentno. Kao u Srbiji po selima u mnogobrojnim porodicama. Ponegde toga ima i danas. Žalosno da ništa nisu naučili tokom razvoja civilizacije.

(ponedeljak, 08. mar 2021, 11:36)
anonymous [neregistrovani]

zalosno

Ja mogu da razumem Megan, zato sto dolazi iz Amerike i ne razume da se kraljevska porodica ne oglasava na pisanje tabloida, ali ne razumem Harija koji je potpuno potpao pod njen uticaj. Da se nije udala za Harija, bila bi samo prosecna glumica u sapunici . Hteli bi da nemaju nikakvu odgovornost kao deo Kraljevske porodice, ali da imaju sve ostale beneficije (cuvare, poslugu, vile) .Ili jesi deo tima ili nisi.Nema treceg.

(ponedeljak, 08. mar 2021, 11:45)
anonymous [neregistrovani]

junakinja

svidja mi se sto je tako snazna sto je uspela da uzme princ i da idu daleko od palata i da se oslobode pravilima onog mesta sto nikako ne ynaci slobodu u zivotu

(ponedeljak, 08. mar 2021, 14:26)
anonymous [neregistrovani]

Zanimanje

Megan je po zanimanju glumica .

(ponedeljak, 08. mar 2021, 17:26)
anonymous [neregistrovani]

Ma daj...

Nisam obožavatelj kraljevske porodice ali tu postoje pravila i protokoli. Megan je htela da se svet vrti oko nje i da radi šta hoće jer ona je tobože iz Amerike glumica iz mešanog braka i mi moramo da joj se klanjamo. Pravi od sebe žrtvu rasizma i bogati se na tome. Kupuju vile od milione dolara. Pa sam ovaj intervju ima da ih obogati. Sramota, to jedno obično derište a onaj Hary je šonja!

(ponedeljak, 08. mar 2021, 17:31)
anonymous [neregistrovani]

Dvolicnost?

Oni su se valjda povukli iz javnog zivota? Nestalo love?

(ponedeljak, 08. mar 2021, 17:39)
anonymous [neregistrovani]

O Boze dragi

Sav sam se rasplakao nad njenom/njihovom sudbinom. Nije joj lako sa svim tim milionima stecenim i zasluzenim za koji talenat i dijela osim sto si supruga nekog princa ili sto si rodjen u nekoj kraljevskoj porodici? Nego ocito da im fali jos miliona i medijske paznje, i njima i ovima sto ih intervjuisu i sve rade da bi gledanost bila na najvisem nivou. Cemu su ovi likovi zasluzili toliku paznju i gledanost svjetskih medija? Koja su njihova dostignuca, kakav veliki pronalazak je iza njih, da li su se bar preznojavali prebacujuci loptu s jednog kraja na drugi mrezice, zabijajuci golove ili nesto slicno?

(ponedeljak, 08. mar 2021, 17:48)
ankica [neregistrovani]

Zalosno

Da, zalosno. Ona je manipulator, a on je, na zalost, izgubljen slucaj. Vrhunac gluposti je njena prica da iz palate nije mogla da naruci Uber i ode u provod. Odgledala sam taj intervju/razgovor iskljucivo radi zabave i dobro sam se smejala. Ljudska glupost je stvarno neogranicena, a i pohlepa...

(ponedeljak, 08. mar 2021, 20:52)
anonymous [neregistrovani]

Kraljevska porodica

Zastrašujuće je to koliko je kraljevska porodica rasistička i njihove veze sa tabloidima u proizvodnji priča. Mislim da posle svega građani Velike Britanije treba da odluče da li ima smisla odžavati tu porodicu na vlasti.

(ponedeljak, 08. mar 2021, 21:11)
anonymous [neregistrovani]

Harry

Jadan Harry pod sta je spao. Nije Kraljevska familija racista nego ona Meghan. To se tacno vidi. Sve joj je smetalo sto oni rade. Htela je palacu da preokrene na svoj nacin. E nije se moglo kako Ona hoce.....

(ponedeljak, 08. mar 2021, 21:59)
anonymous [neregistrovani]

e sad...

ma niste u pravu sto se tice te zene, takav zivot je imala i Dajana pa je nema vise, sreca njihova da su pobegli inace ko zna sta bi bilo...za kraljicu su spremni na sve kao sto smo i videli kroz istoriju njihovu po belom svetu...

(ponedeljak, 08. mar 2021, 22:47)
anonymous [neregistrovani]

.

Ti zapravo ne znas kakva je ta porodica i sta je sve princeza Dajana prezivela zbog njih,ne zeli Meghan nikoga da promeni samo jednostavno da zivi u miru.

(utorak, 09. mar 2021, 07:36)
Markovljev [neregistrovani]

@Kraljevska porodica

Tako je to kad neko ko ima drugačiju boju kože od Kraljevske porodice misli da će se svet zbog toga okretati oko nje. E, pa neće. Ta razmažena poluglumica se ponašala kao dete kome ste uzeli igračku a ona hoće baš nju. Zar stvarno neko misli da će Kraljevska porodica menjati vekovne tradicije, jer je došla nova snajka? Neće a kamo sreće da i mi pokušamo da obnovima Kraljevsku porodicu i vratimo im to što je njihovo, jer samo tako imamo nadu da se situacija sa položajem Srbije u Evropi i svetu promene nabolje. U svemu mi je jedino žao Harrija, jer to nije zaslužio. Simpatičan je i inteligentan, omiljen kod Britanaca a on to sve baci pod noge Megan.

(utorak, 09. mar 2021, 09:42)
anonymous [neregistrovani]

Mešanje

Ne razumem zašto je potrebna kraljevina . Tradicija nije uvek dobra a kralejvići koštaju mnogo .
Ali i mešanje rasa , religija i naroda nije dobro, stvara već vekovima probleme i ratove .
Tako je sa hari i megan .
Ljudi su životinje sa najviše problema od svih životinja .
A kao da smo mnogo intiligentni .