Читај ми!

Меган Маркл – ускоро принова, ново име бебе фаворит у кладионицама

Трудноћа Меган Маркл углавном је обавијена велом тајне, војвоткиња од Сасекса ретко се појављује у јавности, о датуму порођаја само се нагађа, а изненађују нови подаци из кладионица о томе које име ће добити девојчица.

Беба само што није, слажу се сви, али кад тачно – не зна нико поуздано.

Симболично 14. фебруара, на Дан заљубљених, Меган Маркл и принц Хари објавили су да, после побачаја који је Меган имала летос, чекају друго дете. Истога датума и његова покојна мајка, принцеза Дајана, објавила је вест о својој другој трудноћи и добила Харија.

Пол детета војвода и војвоткиња од Сасекса открили су месец дана касније, код Опре Винфри. „Добити дечака, а потом и девојчицу - шта друго човек може да пожели", открио је том приликом принц Хари.

Узбуђење и напетост расту, јер медији помно прате сваки корак брачног пара, нарочито откако су одлучили да одступе од краљевских дужности и преселе се у иностранство.

О томе када ће девојчица доћи на свет само се нагађа. Ипак претпоставка је да ће се то десити у неколико наредних седмица. Медији спекулишу и да ће се Меган можда породити код куће.

Име будуће принове традиционално је постало предмет нагађања чим се сазнало за пол бебе, а кладионичари су трљали руке. Дајана је био најчешћи избор. Нешто слабије котирана била су имена Алегра и Елизабет. Међутим, последњих дана, нарочито после смрти Харијевог деде, војводе од Единбурга, у први план избило је име Филипа. У кладионицама Ледброук, квоте на име Филипа износе 3 према 1, док су на име Дајана спале на 5 према 1. Следе Елизабет, Алегра и Александрија, а нешто слабије котиране су Грејс, Ема, Роуз и Викторија.

Како год се буде звала, медији наводе да девојчица вероватно неће имати титулу одмах по рођењу, али ће аутоматски постати принцеза онога дана када њен деда, принц Чарлс, постане краљ.

Годину дана након што су одлучили да напусте краљевску породицу, Хари и Меган избачени су и из куће Виндзора у музеју „Мадам Тисо“. Челници лондонског музеја преместили су недавно њихове воштане фигуре из собе краљевске породице у ону посвећену холивудским звездама. Образложили су то речима да су се Хари и Меган сами преселили из резиденције Фрогмор у Холивуд, па је то учињено и у музеју.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво