Читај ми!

Британи Марфи отрована?

Десет тешких метала чији је ниво неколико пута виши од прописаног, пронађено је у ткиву покојне глумице Британи Марфи. Токсиколошки извештај који је затражио отац „укључује и трећу страну са криминалном намером“.

Токсиколошки извештај који је затражио отац Британи Марфи показује да глумица из филмова Oсам миља и Неприлагођена није умрла природном смрћу као што се раније веровало, пише Гардијан.

После смрти 32-годишње Марфијеве 2009, у извештају лосанђелеских патолога наведено је да је узрок смрти упала плућа, а да су у смрти „улогу играли и анемија и лекови на рецепт“.

Глумичин супруг Сајмон Монџак преминуо је пет месеци касније, такође „природном смрћу“. Глумичин отац Анђело Бертолоти успео је да добије узорке ткива и пошаље их на независну анализу.

У резултатима те истраге наводи се да је откривено „десет тешких метала чији је ниво неколико пута виши од прописаног“.

„Ако се елиминише могућност случајног, честог излагања тешким металима, онда је једино логично објашњење да је укључена и трећа страна са криминалном намером“, наводи се у извештају.

Бертолоти је после објављивања независног извештаја навео да његова ћерка није била ни анорексична ни наркоман, као што се раније наговештавало.

„Нећу стати док се истина о овим трагичним догађајима не открије. Британи ће добити правду“, рекао је отац покојне глумице.

број коментара 2 Пошаљи коментар
(среда, 27. нов 2013, 17:14) - anonymous [нерегистровани]

petrovgrad

bila je slatka

(уторак, 19. нов 2013, 19:15) - Милисав [нерегистровани]

Изванредно узбудљиво

Фантастично, медијски захвално, узбудљиво, као у америчком криминалистичком филму, једном речју - сјајно !!!