Читај ми!

Најбоље из земље чуда припрема група „Алиса“ за рођендански концерт

Легендарна поп-рок група „Алиса“ свој 35. рођендан обележила је дуплим ЦД издањем ПГП РТС-а и „Југодиска“ „Најбоље из земље чуда“, а 17. децембра поклонике њихове музике очекује рођендански концерт у Дому омладине.

Ове јесени објављен је дупли ЦД групе „Алиса“ под називом Најбоље из земље чуда у издању ПГП РТС-а и „Југодиска“. На издању су налазе 24 песме, са пет, до сада објављених, студијских издања бенда, плус бонус две нове песме.

У продавници ПГП-а у Светогорској улици била је уприличена и новинарска промоција овог албума, а приређена је и мини изложба поводом три и по деценије групе.

Гост Јутарњег програма, Мирослав Живановић Пиле, фронтмен групе „Алиса“, најављује рођендански концерт за 17. децембар у Дому омладине Београда и позива све Сање из Србије и региона.

„Тридесет пет карата делимо Сањама које су рођене 1986. и 1987. године. Нека нам се јаве на нашој званичној страници на Фејсбуку и добиће карте за концерт“, обећава Живановић.

Иначе, како додаје фронтмен „Алисе“, припреме за концерт увелико трају. Узбуђени су и покушавају да саставе што бољу листу песама које ће извести. Наравно, спреман је репертоар за бис.

„Оно што нам највише даје крила је то што смо пре пар месеци свирали један концерт на коме су млади људи од 17, 18 година певали наше песме, и ја сам стварно поносан пошто знам да данас слушају потпуно другачију музику“, истиче Мирослав Живановић Пиле.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво