Отварање првог драјв ин биоскоп на Ади померено због невремена на 8. јун

Отварање биоскопа под звездама на београдској Ади Циганлији, које је првобитно планирано за 1. јун, одложено је за седам дана због неповољних временских услова.

Као што је провобитно био план, биоскоп ће отворити пројекција филма Било једном у Холивуду Квентина Тарантина у 21 час, а улазнице планиране за 1. јун, важиће за нови термин.

Улазнице за филм Дедпул, чије приказивање је било планирано за 2. јун, важиће за пројекцију филма Било једном у Холивуду, док ће нови датум приказивања Дедпула бити накнадно саопштен.

Након покретања кућног биоскопа Moj Off који је бројним филмским остварењима биоскопе преселио у домове, Комбанк дворана у сарадњи са Градом Београдом сели биоскоп на београдску Аду Циганлију.

Као у холивудским филмовима, паркиралиште на београдској Ади Циганлији постаје први драјв ин биоскоп у Србији. Београђани ће моћи да гледају филмове под звездама из својих аутомобила, а пројекције ће до 1. јула бити бесплатне.

У складу са безбедносним поштовањем прописане дистанце, филмови ће се пратити из аутомобила.

За прву недељу приказивања најављени су Тарантинов Било једном у Холивуду, 2001 Одисеја у свемиру – Стенлија Кјубрика, High Life – Клер Дени, Марсовац: Спасилачка мисија – Ридлија Скота, Дедпул – Тима Милера, Дедпул 2 – Дејвида Лича, као и филм Отац – Срдана Голубовића.