број коментара 11 Пошаљи коментар
(понедељак, 24. феб 2020, 14:29)
anonymous [нерегистровани]

Lepo sam svojevremeno, kad su uvedene kamere, pitao:

A sta je sa osobama koje nemaju temperaturu, a inficirane su, imaju korona virus?...

(понедељак, 24. феб 2020, 16:42)
anonymous [нерегистровани]

75% virusa prenose životinje

Uključujući pse i mačke.
Na sve to dodati enormno zagađenje od njihovih fekalija koje su po svim vrtićima, školama i parkovima.

(понедељак, 24. феб 2020, 18:00)
anonymous [нерегистровани]

Бели лук

Нормално да помаже и много је мања шанса да се разолимо од било које болести ако конзумирамо бечи лук и још пар супер намирница. Слушати СЗО која је дозволила употребу алуминијума и титанијума у храни објашњава довољно шта су и за кога раде. Поздрав из Канаде

(понедељак, 24. феб 2020, 18:50)
anonymous [нерегистровани]

aj ne mlati

Evo ga genije, krivi su psi i mačke. Neverovatno. Najbolje bi bilo da živimo u sterilnoj sredini i da nema ni jedne životinje oko nas, a to će ovakvi malograđanski čistunci i zdravstveni paranoici u spoju sa hipertehnologizovanim kapitalizmom i da nam naprave. Prvi će da daju legitimitet političarima, a drugi će da prodaju svoja "rešenja". Na kraju, živećemo nikad bolesniji, kontrolisaniji, eksploatisaniji i jadniji, a kad ostanemo bez životinja naćiće se već neka manjinska grupa da bude nov žrtveni jarac ovakvih zoofoba i, samit tim, najverovatnije i mizantropa.
Samo, nisu ni psi i mačke sami na ovom svetu.

(понедељак, 24. феб 2020, 20:09)
anonymous [нерегистровани]

Zašto ne napustite grad?

Pokažite tu ljubav prema psima i mačkama i vratite se u selo ili na planinu. Složićete se da će njima biti to "prirodnija" sredina nego asfalt i beton.
Nažalost, svi "borci" za prava životinja misle samo na sebe i svoju sujetu, misle da su sa psima bitniji! ... a i u gradu ne moraju da čiste fekalije, obave to u tuđem, okrenu se i odu.

A virusa i bakterija nikad više. U vrtićima i školama ni jedno dete ne može da sastavi 10 dana.
Šta je sledeće, zmije i krokodili na decu!?!

(понедељак, 24. феб 2020, 20:22)
anonymous [нерегистровани]

Psi

Pa druže i to isto toliko zagadjujes okolinu kolko i te životinje o kojima govoriš... ili ipak mnogo više. Razmisli!

(понедељак, 24. феб 2020, 20:49)
Miki... [нерегистровани]

Beli luk

Razlika između ne postoje "dokazi" i ne pomaže je kao nebo i zemlja. Tačno je da će malo pomoći onima koji su već zaraženi, međutim postoje studije koje su konstatovale da oni koji redovno konzumiraju beli luk četri puta ređe oboljevaju od gripa i tri puta brže se oporavljaju ako se zaraze. E sada, što to za SZO nisu dovoljni "dokazi" je drugi problem.

(уторак, 25. феб 2020, 05:34)
anonymous [нерегистровани]

mark.twain.new@gmail.com

Upravo su deca glavni prenosioci virusa i bakterija. Generalno smo zdraviji nego ikad ali ne i pametniji ocigledno. Ljudi takodje nisu izrasli iz betona a psi zive s nama jos od pecinskog doba... U saopstenju se ne navodi nigde da kucni ljubimci imaju ikakve veze sa koronavirusom vec suprotno i inace virusi ne prelaze sa pasa na ljude i obrnuto. Po Beogradu cete videti ljude kako pljuju po ulicama, kaslju jedni drugima u lice, vrse nuzdu po parkovima i na kraju vam smetaju psi?! Ja sam zabrinut vise zbog nas samih jer nemamo osnovnu kulturu i higijenu. Pa dok pisem ovaj komentar ja gledam u coveka koji cacka nos i zatim se hvata za stub u autobusu.

(уторак, 25. феб 2020, 05:36)
Svasta [нерегистровани]

mark.twain.new@gmail.com

Apsolutno netacno.

(уторак, 25. феб 2020, 07:30)
Furioso [нерегистровани]

detaljnije

Mislim da SZO treba da detaljnije objasni neke stvari. Virus ne opstaje dugo na stvarima. Koliko je to dugo, 1h ili 24h? Ako je neko bolovao od korona virusa posle koliko sati se moze korisiti ta prostorija sa običnim provetravanjem a bez da smo prethodno koristili neka sredstva za dezinfekciju? Čemu prskanje što gledamo na tvu svega i svačega ako virus ne moze da opstane na stvarima? Kako ne moze zivo biće da prenese (pas mačka) a ''stvar'' (ormar, zid) mogu, tj, virus opstaje ali ne dugo??

(четвртак, 27. феб 2020, 08:37)
anonymous [нерегистровани]

ja

sremus je najbolji za viruse.sadrzi dosta sumpornih jedinjena i selen,