Читај ми!

Коначно фотографија Кејт Мидлтон после операције 

У јавности се појавила прва фотографија принцезе од Велса откако је на дужем боловању, док су се на друштвеним мрежама шириле разне спекулације.  

Кејт Мидлтон коначно поново у јавности! Додуше само незванично.

 Након што су се друштвеним мрежама масовно шириле разне теорије о разлозима њеног дугог изостанка после абдоминалне операције коју је имала у јануару, коначно се појавила једна фотографија. Амерички сајт ТМЗ објавио је у понедељак фотографију супруге британског престолонаследника Вилијама у колима са мајком. Четрдесетдвогодишња принцеза је носила наочаре за сунце, којима је делимично прекрила лице и седела је на месту сувозача у „аудију“ којим је управљала њена мајка Керол.

Иако је фотографија ублажила гласине да је принцезино здравствено стање лошије него што се званично тврди, распирила је коментаре да је Кејт ангажовала папараце да је „случајно" усликају (што иначе, кажу, редовно чини супруга њеног девера, Меган Маркл), како би зауставила ширење разних теорија. 

Кенсингтонска палата је и пре принцезине операције најавила да ће њен опоравак бити дуг и да се не очекује повратак редовним дужностима пре Ускрса али, познајући њене досадашње навике и физичку спремност, јавност је била прилично сумњичава што је њено здравствено стање обавијено велом тајне и што ће одсуство бити неуобичајено дуго. После сваког порођаја појављивала би се у јавности буквално истог дана.

Гласине је додатно потпирило и Вилијамово изненадно повлачење са комеморације крштеном куму, покојном грчком краљу Константину у капели замка Виндзор, на којем је требало да одржи и говор. Вилијам је одустао од доласка мање од сат времена уочи догађаја, оправдавши се неодређено „личним разлозима", иако је у званичном саопштењу појашњено да је здравствено стање његове супруге добро. 

Последњи пут Кејт Мидлтон је у јавности била виђена у децембру.

У међувремену је и њеном тасту краљу Чарлсу дијагностикован рак, па се и он повукао са свих краљевских дужности.

уторак, 28. мај 2024.
23° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије