Читај ми!

Нико није веровао, али Џенифер Лопез и Бен Афлек стигли до годишњице брака

Глумица и певачица Џенифер Лопез обележила је годишњицу раскошног венчања са Беном Афлеком, одржаног 20. августа 2022. године у Џорџији.

Лопезова је објавила неколико фотографија на друштвеним мрежама, сећајући се дана венчања уз поруку: „На данашњи дан пре годину дана“.

У обновљену везу пара познатог по надимку Бенифер мало ко је веровао. А предвиђање брзе пропасти брака постало је уобичајено чим су се ванчали прошле године на великом имању на периферији Саване, у америчкој савезној држави Џорџији.

Предстојећи девети студијски албум Џенифер Лопез назван је This Is Me… Now, а једна од песама, без сумње, посвећена је њеном супругу јер носи назив Dear Ben II.

Џеј-Ло је 2002. године објавила албум This is Me…Then, а на њему је и Dear Ben, љубавна песма о Бену Афлеку.

Њих двоје тада су били верени, али су се убрзо растали. Готово 20 година касније, после бракова са другим људима и деце, обновили су емотивну везу.

Афлек и Лопезова су се венчали у присуству најближих у Лас Вегасу у јулу 2022. године, а затим су у августу направили велико свадбено весеље.

Оскаровац Бен Афлек 15. августа прославио је 51. рођендан. Његова супруга пожелела му је срећу на његов дан уз снимак на којем певају у колима уз песму Сема Кука (What a) Wonderful World.

петак, 17. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара