Читај ми!

Тања Бошковић и Раде Марјановић – заједнички живот на сцени, пријатељство одувек и заувек

Глумачки пар Тања Бошковић и Раде Марјановић, који годинама заједно игра у представи „Сузе су О.К“, као једној од најдуговечнијих представа, гостовао је у Београдској хроници. Објаснили су која је тајна њиховог дружења и успеха на сцени.

Представу Кабаре играмо већ 20 година, а Сплитски акварел био је почетак нашег дружења“, рекао је глумац Раде Марјановић.

Како је истакла глумица Тања Бошковић нема ту никакве рутине у извођењу представе. Раде је један благородан и добар човек који је успео прво мене да пацификује, што је готово немогуће. Он је истрпео све моје налете лудила, сва врења која иду из младости. Направили смо партнерство у најбољем смислу. Врхунац је пријатељство које је одувек и заувек.

Када сте толике године са неким заједно, отприлике, колико сам ја у браку толико сам са Бошковићевом на сцени. То је заједнички живот који даје велики подстрек на сцени“, рекао је  глумац Раде Марјановић.

Истиче да су задовољни што је позориште на Теразијама њихова кућа, што му је Тања Бошковић шефица, јер је у управном одбору позоришта. Ове године смо направили три пројекта, један је и лиценцна представа Алмодовара, Жене на ивици нервног слома, коју је режирао господин Брадић. Иначе, за 23. 11. који је и дан нашег позоришта спремамо незапамћену журку.

Чувам костим из Сплитског акварела који ћу употребити када будем дошла на журку. Раде и ја 20 година играмо Кабаре, пропутовали смо свет. Играмо и хуманитарне представе, као што је била у Дому за пензионере. Такође играмо и за младе људе, као и за људе који имају специјалне потребе.

уторак, 27. фебруар 2024.
13° C

Коментари

Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво