Читај ми!

„Тајне винове лозе" још нису потпуно разоткривене – шта изазива тензије у трећој сезони

Почињe трећa сезонa серије „Тајне винове лозе". Породична драма, нове локације и ликови у 36 епизода – сваког дана од 20 часова на нашем Првом програму.

Као у најбољим светским серијалима, у нову причу виноградара уводи нас прошлост. Сећање на све перипетије породичних односа, и објашњење тензија које ће кулминирати на најрадоснијем догађају за један пар.

Гледаћемо и хоће ли се прављење вина покрај мора, заиста завршити срећно.

„Нова сезона је о љубави. Љубав врло закомпликована са свих могућих страна, има пуно трилера, јурњаве, чак и неких убистава, а све је у оквиру породице, и све је напето. Нових ликова има разних. Највећи лик је Луција Шербеџија која игра виноградара из Истре, и њен син за кога се Ања удаје”, каже редитељ Дејан Караклајић.

Креатори серије кажу да је главна идеја да догађаји буду непредвидиви, а томе доприноси добро уиграна екипа глумаца, нове локације, морска обала и наравно – вино.

„Мој лик, као и сви ликови у животу, мало иде у круг, мало налети на неке раскрснице, па оде мало лево мало десно, али у суштини – човек са толико година који се још увек тражи, који још увек није сигуран у то, ко је и шта је и где је”, рекао је глумац Војин Ћетковић

„Мени је било тешко кад је ова сезона у питању, јер сам се најбоље осећала у својој кући, у свом делу студија где сам била на селу, и овде је било захтевно глумачки, али и захвално да видимо како ће Вера да се снађе у тим условима, где је нека вила, послуга, обезбеђење, све на шта жена није навикла, и што није њено природно окружење, и што њу не испуњава”, додаје глумица Слобода Мићаловић.

Трећу сезону потписују и редитељи Ана Марија Роси и Горчин Стојановић.

среда, 17. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво