Небојша Миловановић: „Тајне винове лозе“ постају трилер, верујем да ће бити узбудљивије

Од 19. фебруара на РТС-у почиње емитовање треће сезоне серије „Тајне винове лозе“. Глумац Небојша Миловановић каже да је жанровски серија уместо мелодраме постала трилер. Верујем да ће бити узбудљивије, поручује Миловановић.

Глумац Небојша Миловановић истиче да трејлер тешко може да превари када вам је нешто познато и када је динамика мало другачија.

„Жанровски је серија уместо мелодраме коју смо имали отишла у неки трилер. Верујем да ће бити узбудљивије“, рекао је глумац.

Наводи да је добро када људи виде да можете да донесете неку улогу.

"Од почетка каријере је било тако, кад год је неки проблематичнији лик, то може да буде опште место. Глумци не воле да глуме пијанце. Али ако се бавите глумом и трудите се да се бавите на прави начин, ту може да се пронађе нешто што је разлог или узрок, мотив. Па одатле и браните лик који играте", објашњава Миловановић.

„Ми у позоришту имамо публику и реакцију, а резултат снимања можемо да видимо тек када шира публика гледа нешто и покаже своју реакцију. У процесу снимања и технологији ми немамо ништа осим људи на сету и ако је добра екипа видите све по њиховим реакцијама. Све је унутрашњи осећај“, рекао је глумац.

Додаје да у трећој сезони серије „Тајне винове лозе“ играју Луција Шербеџија, млади глумац из Хрватске Рок Јуричић, Сергеј Трифуновић, Андреј Шепетковски…

Најавио је и премијеру представе „Књаз“ у којој игра главну улогу.

„У Мадленијануму је 12. фебруара 2024. године премијера представе 'Књаз'. Представа је историјска, јер имамо историјске податке. То је лична, љубавна драма и трагедија кнеза Михаила", рекао је глумац Небојша Миловановић.

недеља, 26. мај 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије