Читај ми!

Милица Зарић о новим „Тајнама винове лозе“: Враћамо се у прошлост – због покушаја убиства

Породична драма, са новим изазовима и бројним новим ликовима – трећа сезона серије „Тајне винове лозе", у укупно 36 епизода, почиње са емитовањем сваког дана од 20 часова на Првом програму РТС-а. „Мало су ме сценаристи пустили на миру, Јелена је сада добра“, рекла је Милица Зарић, о лику који тумачи.

Милица је гостујући у Београдској хроници рекла да је главна љубавна прича у новој сезони Тајне винове лозе између Вере и Вука, и да је њен лик, Јелена – сада „једна задовољна разведена жена“.

Глумица каже да не може много да открива, али је сигурно то да ће „Јелена бити добра“: „Јелена се смирила. Јелена је срећно разведена у трећој сезони, тако да је задовољна собом, па је онда, задовољна и другима“.

Ипак, прва епизода нове сезоне почиње немилим догађајем на венчању њене ћерке Ање, коју неко покушава да убије. Зато се, како Милица објашњава, радња сели у прошлост, како би се покушало са разјашњавањем околности на свадби.

„Мало вуче на трилер и онда ћемо да се вратимо, на пример, годину дана уназад, и да видимо како је дошло уопште до тога да се Ања упозна са тим дечком, за кога се сада удаје, шта је ту било, шта се издогађало...“, испричала је Зарићева.

Прокоментарисала је и трансформацију „лошег“ карактера лика који глуми у „добар“ из професионалног угла: „Нађеш разлоге… Нико није зао као у бајци, зато што је зао сам по себи, него, где су ти узроци незадовољства, где су ти њени мотиви за то што ради, шта су њени циљеви, каква је то особа, из ког поднебља, каквог порекла, које јој је окружење, шта су главни односи, главни сукоби… Онда, кад све то направиш, за неки лик, личност, онда покушаш да га и разумеш, налазиш оправдања“.

Открива да је међу бројним новим ликовима, и лик који тумачи њен брат, Иван Зарић, за шта је сазнала када је тек добио улогу. Ипак, нису имали заједничку сцену јер им се ликови не сусрећу током радње серије.

субота, 13. април 2024.
25° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво