Читај ми!

Нови изазови, нови ликови у серији "Тајне винове лозе 3“, од 19. фебруара на РТС 1

Премијерно приказивање треће сезоне телевизијске серије "Тајне винове лозе“ очекује нас од 19. фебруара, радним данима у 20 часова на Првом програму РТС-а. Нова сезона ове серије, коју као редитељи потписују Ана Марија Роси, Горчин Стојановић и Дејан Караклајић, има 36 епизода.

Сам почетак треће сезоне серије “Тајне винове лозе” нас води годину дана у будућност, на дан Ањине свадбе. Над радосним догађајем се надвија тама када Ања испије отровано вино. Док је Вукова наследница у коми и док се бори за живот, чланови породица Томовић и Смиљанић покушавају да дознају шта се догодило и ко је крив.

Враћамо се годину уназад како бисмо испратили догађаје који су довели до Ањине свадбе, али и покушаја њеног убиства. Упознајемо нове ликове, потенцијалне кривце. Да ли је за Ањино тровање одговорна Инес Бруњак (Луција Шербеџија) – енолошкиња с којим је Ања (Вања Ненадић) правила Малвазију у Истри, али и нова Верина конкуренткиња у борби за Вуково срце? Или можда њен син Матеј (Рок Јуричић) – Ањин младожења? Ту су још и Инесин љубиморни бивши муж Јосип (Горан Шушљик), затим Слоба Грбић (Иван Зарић), бизнисмен који улази у сукоб са Вуком, као и Јагодинац (Сергеј Трифуновић), зеленаш са југа, код кога Марко улази у коцкарски дуг. Ту је, на послетку, и Богдана (Сташа Николић), мистериозна млада мајка која, у бегу од мужа насилника, проналази уточиште код Руже и Лине на салашу.

Прве две трећине сезоне гледамо како расту тензије међу новим, али и старим ликовима, тензије које кулмнирају догађајима на Ањиној свадби. Последња трећина доноси нам експлозивне сукобе, Вере и Руже, Зорана и Лине, Ивана и Марка, као и Вука и Вере.

У новим епизодама гледаћемо сталну и уиграну екипу коју чине: Слобода Мићаловић, Војин Ћетковић, Анита Манчић, Небојша Миловановић, Сена Ђоровић, Лука Грбић, Дара Џокић, Јово Максић, Марко Јањић, Милица Зарић, Иван Томић, Вања Ненадић, Ива Стефановић Манојловић, Марко Васиљевић, Бранко Јеринић, Драган Секулић, Саво Радовић, Милутин Милошевић, Амар Ћоровић, Антонела Васић.

Поред стандардне екипе, у новој сезони нас очекују и нека нова имена, односно нови ликови које, између осталих, тумаче Луција Шербеџија, Франо Ласић, Сергеј Трифуновић, Аљоша Вучковић, Слободан Бештић, Иван Зарић и Станислава Николић.

Извршни продуцент: Дејан Караклајић

 

 

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво