Analogija – Pavle Branković Pakito: Kako se pravi najbolja pica i gde se najbolje jede u Beogradu
Za koje ćevape vredi sesti u kola i malo putovati, zašto je dobra pica zdrav obrok i koje kafane u Beogradu ne smete zaobići ako volite dobru hranu, u Analogiji govori Pavle Branković Pakito, fud influenser.
Ako i vi mislite da uživanje u hrani nije greh, ovaj je razgovor za vas. Ne slušajte ga na prazan stomak, jer Pakito o hrani priča tako da ćete i siti poželeti nešto istog trena da pojedete.
Njemu nije teško da otputuje u drugu zemlju da bi dobro jeo, a pritom mu u svim restoranima u Beogradu svi udovaljavaju. Šefovi se trude oko jela koja mu spremaju, jer on sve snima i deli po društvenim mrežama, na radost skoro dvesta hiljada pratilaca.
Kada je odlučio da otvori svoj restoran otišao je u Italiju, u školu za pica majstore i dobro izučio zanat. Kažu da ga je odlično savladao jer su pice koje on pravi, nešto posebno.
U ovoj epizodi @analogija-podkast Pavle Branković otkriva mora li dobra pica biti skupa, može li se jesti šta god srce ište a ne ugojiti se, kao i čime se hrane svinje od kojih se pravi najbolja španska kobasica. Tu su i preporuke za kafane koje bi valjalo obići praznog stomaka i punog novčanika.
Uživajte!
Коментари