недеља, 23.07.2023, 12:38 -> 13:16
štampajDobra praksa
Dobra iskustva drugih u istim ili sličnim uslovima, agroekološkim, finansijskim i tržišnim mogu biti višestruko korisna. Šta drugi znaju, kako primenjuju i šta možemo da primenimo u ovoj emisiji Znanja imanja govore:
Autor:
РТС
Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]
Predrag Miličić, jedan od najvećih proizvođača jaja u regionu - kako se usvajaju i primenjuju evropski standardi.
Kosta i Maja Stevanović - kakva je budućnost proizvođača zanatskog piva na ovim prostorima.
Mara Pupčević - od pruća i pletenja do preduzetničkog poduhvata.
Marija Soćanac iz Novog Sela kod Vrnjačke Banje - o Prvoj brazdi koja je vodi do svetskog takmičenja orača u Letoniji.
Novinari: Dragana Popov, Ljiljana M. Petrović
Коментари