Читај ми!

Imamo proizvod

Prodaja sirovine nije rešenje ni za jednog proizvođača, zato je važna prerada.

Preradom dobijamo dobar i kvalitetan proizvod sa naših njiva a gde, kako i kome prodati u ovoj emisiji Znanja imanja govore:

Nikola Lugumerski i Ognjen Mastelica, mladi proizvođači biohrane - proizvode ljuti sos samo za hrabre.

Bojan Kovač, menadžer Laga "Srce Bačke" iz Kule - zašto je važno da lokalni proizvođači imaju svoj prodajni prostor.

Katarina Car iz "Somborskih niti" - čuva tradiciju pustovanja vune i pravi somborske cigaje.

Dragoljub Lekić - o četvrt veka starom receptu održivog stočarstva i planovima za brendiranje Kruščičke pršute.

Đorđe Isailović iz Gornje Vrbave - karijeru fudbalera holandske lige je zamenio farmom moravki u svom selu gde proizvodi biološki vrednu hranu.

Novinari: Dragana Popov, Jelena Vukobrat, Mr Ljiljana M. Petrović

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом